Klant aan het woord

Interne verbouwing school te Leerdam

Voor de plannen die we hadden voor een stuk onderhoud, renovatie en het creëren van extra werkruimte hebben de gebroeders Vink een scherpe offerte uitgebracht. Alleen al de wijze waarop de offerte werd uitgebracht gaf ons veel vertrouwen in een eventuele samenwerking.

De goede voorbereiding, planning en aansturing is duidelijk zichtbaar geworden tijdens de periode van uitvoering. Beide broers hebben met ons meegedacht om het geheel zo degelijk mogelijk uit te voeren. Tijd nog moeite is gespaard om ons hierin zo goed mogelijk van dienst te zijn! Het resultaat mag er zijn! De directiekamer, kamer van management assistent, de kleutergang en toiletgroepen zien er weer eigentijds uit. Ook de nieuwe glazenwerkruimte voor onderwijs assistentie ziet er keurig uit!

We zijn blij met het resultaat en kunnen het werk van Bouwbedrijf Vink van harte aanbevelen!

Optique Leerdam

Voor de verbouwing van onze optiekzaak in Leerdam hebben wij een beroep gedaan op Timmer- en bouwbedrijf Vink. Nadat zij enkele jaren geleden voor ons een winkel hadden gerealiseerd in Zaltbommel, in een volledig casco pand, lag de keuze om opnieuw voor deze vakmensen te kiezen voor de hand.

Wederom hebben zij ons niet teleurgesteld. Los van al het timmerwerk coördineerden zij ook het schilderwerk en de installatiewerkzaamheden. Het volledige oude interieur is keurig gedemonteerd en afgevoerd, en er is een volledig nieuwe inrichting geplaatst, inclusief een volledig nieuwe meetruimte achter in de winkel. Deze klus werd ook nog eens keurig binnen de afgesproken tijd gerealiseerd, zodat wij onze winkel direct weer konden heropenen.

Als u op zoek bent naar vakmensen die netjes werken en waar u strakke afspraken mee kunt maken dan hoeft u niet verder te zoeken, gewoon Timmer- en bouwbedrijf Vink bellen.

Renovatie woonhuis

Omdat onze keuken en badkamer aan vervanging toe waren, besloten wij als zestigers om de woning maar gelijk aan te passen voor onze oude dag, met als gevolg dat wij een aannemer in de hand moesten nemen om dit te verwezenlijken.

Vanaf het eerste contact was er al vertrouwen dat wij bij hen aan het goede adres waren. Door goed naar onze wensen te luisteren en meedenken is er een plan van aanpak met richtprijs gepresenteerd.

Dit was binnen ons geplande budget zodat wij akkoord gingen met een verdere uitwerking en hebben zij hun onderaannemers de situatie ter plekke laten opnemen t.b.v. een goede en duidelijke offerte met vaste prijs.

De voortreffelijke begeleiding en uitvoering van de werkzaamheden met oog voor detail en op maat gemaakte kasten en meubels hebben tot meer dan het beoogde resultaat geleid en kunnen wij hen bij een ieder van harte aanbevelen.

Ries & Greet - Heukelum

Nieuwbouw Optiekzaak “Brillen in Bommel” te Zaltbommel

Begin 2014 heeft Timmerbedrijf Vink voor ons een casco pand in een nieuw winkelcentrum in Zaltbommel omgetoverd tot de schitterende optiekzaak “Brillen in Bommel”. Timmerbedrijf Vink heeft de volledige verbouwing voor ons gecoördineerd, zodat wij zelf onze handen vrij hadden voor alle andere voorbereidingen die nodig zijn voor het openen van een winkel. Zelf hadden we aangegeven hoe we wilden dat de winkel er uit zou komen te zien, en Timmerbedrijf Vink heeft dat exact op de gewenste manier gerealiseerd.

Wij zijn uitermate te spreken over het eindresultaat, en ook door onze klanten worden we overladen met complimenten over ons interieur. Wij kunnen u Timmerbedrijf Vink dan ook van harte aanbevelen!

Verbouw garage Familie De Ruiter te Leerdam

Toen wij onze inpandige garage wilden gaan verbouwen kwamen wij bij de gebroeders Vink terecht.
Vanaf het begin was het een prettig contact en al gauw werd de afspraak gemaakt om eens te komen kijken
Tijdens de eerste afspraak werd goed naar onze wensen geluisterd en professioneel geadviseerd om tot een goede verbouwing te komen.
Nadat de offerte binnen was gekomen en nog wat kleine aanpassingen werden gedaan werd het geheel nogmaals nagemeten en kon de pui in bestelling.

In de afgesproken dagen werd de pui geplaatst en de kamer onder auspiciën van gebroeders Vink gestukadoord en vervolgens kozijnen en deuren geplaatst.
Alles prima en tot in de puntjes verzorgt en netjes achtergelaten.

Gebroeders Vink hebben vakwerk geleverd en van de garage een mooie kamer gemaakt.
Zeker aan te raden uw verbouwing of bouwplannen door hun uit te laten voeren.

Contact

email: info@bouwbedrijfvink.nl
tel.: 0345 - 63 02 99
mob. 06-11 16 27 36

Bezoek ons op Facebook

Postadres:
Lodewijk van Nassaustraat 15
4141 JG Leerdam

Bezoekadres (op afspraak):
Energieweg 17 G
4143 HK Leerdam

Kvk 11043435